Sateeton aamu. Nautinnollinen kävely aikuisten koirien kanssa - koirat puikkelehtii ja palaa luokse. Ainut poikkeus esimerkillisestä käytöksestä oli se, kun palattiin joen toiselta puolelta. Nukka pinkaisee naapurin pihaan tuhatta ja sataa. Kuuroin korvin. Tutki pihan ja takaisin tullessaan katsoi minua moittivasti: mitä reuhdot, pakko oli käydä tarkistuskäynnillä, kun Suuri Idolini Aihki ei ollut tehtävää suorittamassa.
Lampaatkin pääsivät ulkoilemaan ja etsimään vihreää ruohoa. Lampaita on nyt neljä - tyttöset ovat saaneet herraseuraa.
2028459.jpg
Antero, todellinen seuramies. Tositoimia vielä odotellaan.

Kuopiossa Kikin pennut ovat kasvaneet suloisiksi söpöläisiksi. Pistäydyin niitä tervehtimässä, lyhyen vierailun aikana pennut ennättivät leikkiä, nukkua, syödä ja leikkiä! Ihanat heiluvat hännät - kaikilla reippaasti pystyssä. Lisää kuvia kansiossa Kikin pennut.
2028438.jpg
Kuvassa Kiki-emo hoitopuuhissa. Taustalla Taika.mummo.
Viidellä pennulla on jo oma koti odottamssa, Taikatuuli-tyttönen etsii vielä omia ihmisiään:
2028453.jpg

Ihmeitä tapahtuu, kun jaksaa odottaa. Raiku- koiran (5kk) sitkeys on palkittu. Nukka on suvainnut leikkiä Raikun kanssa. Aiemmin on vain urissut ja ärissyt, siis Nukka. Ja nyt, siinä Nukka seisoo lempeyden perikuvana ja Raiku kiskoo sitä kaulakarvoista.
2029670.jpg
Kuvassa Raiku ja isoisänsä Aihki ihmettelevät käsinukkekoiraa. Tosi hauskaa, mutta arvatkaa kenellä oli hauskinta?
2029679.jpg

Hyvät blogin seuraajat! Älkää nyt tukehtuko nauruunne. Nukan luonne oli eilen syynissä. Kokeen lopuksi tuomari huokasi spontaanisti: ei tästä koirasta kyllä löydy aggressiota kaivamallakaan..... No kokeessa koiraa yritetään pelotella rämisevillä esineillä, pimeydellä ja uhkaavilla ihmisillä. Nukka selvisi hyvin, ei pelottanut ja säpsähdyksistä palautui välittömästi.  Kovasti sai kiitosta (paitsi suloisuudesta) myös luonteen tasapainoisuudesta ja rauhallisuudesta. Ihannepalveluskoiran säpäkkyyttä Nukassa ei ole. Nukan saamat arviot on sivulla Nukan luonnetesti.