Ulpukka, Nippanappa ja Rikka laiduntavat . Pimpula on siirtynyt vihreämmille laitumille. Kun Pimpula siirrettiin autoon ja auto lähti pihasta, Rikka joutui paniikkiin. Meinasi mennä aitojen ja porttien läpi  - laumanvartija.  Kovasti pitävät jäljellejääneet vielä toisiaan silmällä. Kun Rikka lähtee kävelylle, lampaat huutaa ja juoksee hädissään.

Muuten elämä soljuu entiseen malliin. Kissat ovat päivät pitkät ulkona. Välilä käyvät moikkaamassa.

Lallin ja Ulpukan leikkihetki.

Nippanappa liittyy joukkoon.

Tule vielä!

Koirien kanssa on talsittu (minä) ja juostu (koirat) metsissä. Kunto kasvaa kohisten (koirien). Vauhti on hurjaa, kun porokoiratkin osallistuvat. Kun kolme mustaa ja yksi ruskea viiva on hävinnyt kuusikkoon, emännät asettuvat t-tauolle. Ja sieltä ne tulevat, aina samassa järjestyksessä Raiku, Milla, Aihki ja viimeisenä Nukka. Nukka tulee täsmälleen vasta sitten kun emäntä on tumpaamassa t:n.

Nukan kanssa on vähän harrastettu. Käyty koirakoulua (käytiin muuten kipsiaikanakin kerran koulussa, kun koirakoulun vanhus- ja vammaiskuljetus toimitti meidät oppiin ovelta ovelle periaatteella. Tätä kutsun jo hyväksi palveluksi, kiitos.). Eilen käytiin tekemässä kevään ensimmäinen jälki. Hyvin Nukka muisti mistä on kysymys. Sen sijaan tavaroiden tuominen metsästä oli ns hakusessa. Nukka kyllä löysi tavarat ( ja ilmaisi oikein kivelle kiiveten puuhun ripustetun aluemerkin), mutta että niitä kanniskella ????