Syksy on saapunut ja koirat siirtyneet sohvalle. Kesällä voin huoleti pitää vaikka valkoista sohvaa - koirat ei mene vaikka pyytäisi.

Tarkkaavainen katsoja huomaa, että Nukan toinen silmä kiiluu omituisesti. Se johtuu siitä, että silmä on täynnä lääkettä. Nukka oli saanut jostain pienen reiän silmäänsä. Eläinlääkärin määräämiä lääkkeitä laitettiin sitten silmään kaksi viikkoa ja nyt silmä on täysin terve.

Kissat lempipaikallaan ruokakuppien vieressä. Mitä lie Lalli kuiskuttaa Edithille. Ehkä ehdottaa ryöstöretkeä tiskipöydälle - siellä kun aikansa kolistelee ja tiputtelee tavaroita niin ruokakuppi kyllä täyttyy.

Olin nyt viikonloppuna reissussa ja koirat olivat naapurissa hoidossa ja loput eläimet olivat naapureiden hoidossa. (Kiitokset huolettomasta matkasta! ) Sain kuvaterveiset koirien vierailusta . Hilppa, Lempi, Milla ja Nukka olivat oma-aloitteisesti jakaneet nukkumapaikat seuraavasti (kuvat A.Pehkonen):

Kamarissa

 Kuningatar Milla ja

kamarineitonsa Hilppa.

Eteisessä

pikkupiiat Nukka ja Lempi.

Eli ota näiden järjestyksistä selvä!

Rikka on harrastanut reippaita kävelylenkkejä - kun mukana on kaksi ihmistä ja kaksi koiraa. Kävely on vähemmän etenevää kun seurana on vajaa miehitys.

Rikalla on tapana pysähtyä joko ruohotupsun nappaamista varten tai sitten miettimään jotain.

Tässä mietintäpysähdys katokseen mennessä. Okei, mennään sitten!

Tämä on kivaa, kannatti tulla.