Rikka on ylittänyt Niva-joen sillan, kop-kop-kopisten. Eka kerta naksuttimen avustuksella ja palatessa muina aaseina. Kävelyreitit pitenee,paitsi jos ei huvita. Omalla porukalla oltiin Rikkaa kävelyttämässä, mutta ei päästy pitkälle. Ei vaikka oli Lallikin mukana apujoukkoina.

Pääskyset ovat saapuneet - rakentelevat pesää vajaan. Vajan katto on korkealla, toivon hartaasti etteivät kissat kehtaa kiivetä niin ylös.

Kuva Marjukka N-A

"Katsotaan vaan"  Koirat tarkkana kun telkkäpari uiskentelee joella. Vappu-koira isäntineen ja emäntineen kävi kävelyretkellä, mutta vain  Millan ja Nukan onnistui päästä kuvaan. Täytyy tehostaa kohteliaisuus-koulutusta.

 

kuva L.Koski

Nukka sen sijaan osallistui jälkikoulutukseen Aihkin ja Raikun opintoporukassa. Ensin tehtiin esineruutu ja Nukka toi perille asti löytämänsä hanskani! Vau! Nukka kylläkin löysi ensin Raikun ja Aihkin emännän hanskan, mutta jätti sen metsään. Omia ei jätetä...

Jälki tehtiin Nukalle uusien oppien mukaan niin että jäljen päästä löytyy ihminen. Ensimmäinen jälki - no jätetään se omaan arvoonsa. Toinen jälki (korjausjälki) meni oikein hyvin.

kuva L.Koski

Olisi asiaa emännälle.