Tavattiin aurinko eilen pitkästä aikaa. Normaalien aamutoimien (koirat ulos, kissoille ruokaa, aamukahvi, lampaat ja aasi ulos, koirat lenkille) menin nauttimaan päivästä takaniitylle. Menin omin nokkineni, koska halusin seurata missä järjestyksessä eläimet liittyvät seuraani.

Lalli oli ensimmäinen. Sitten tuli lammasporukka ja  hetken kuluttua Rikka.

Koirat kävivät kurkkaamassa mitä teen - en mitään mielenkiintoista, joten palasivat etupihalle makoilemaan. Edith tuli leikkimään Lallin .
kanssa

Yritin  kuvata vauhdikasta menoa ja paikalle saapuikin

varsinainen linssiluteemme.

Heittelin koirille käpyjä. Nukka pyydysti tapansa mukaan omansa ja alkoi järsiä sitä.

Milla sen sijaan aloitti käpyleikin:

Ketterä mummeli!

Sitten vielä auringon innoittamina teimme temppuja.

Kotiagility

Rikka nostaa ruokakipon maasta ja antaa sen minulle (eli pitää niin kauan kunnes tartun kippoon kiinni) No nyt ei ollut kippoa näkyvillä, joten yritimme kassilla samaa tenmppua.

Aikansa se mietti (Edith seuraa edistymistä) ja

sitten nousi kassi!  Hyvä Rikka! Ai, että osaako Rikka jotain hyödyllistä (seisoa hiljaa paikallaan?  pysähtyä kun käsketään? ravata kun käsketään?)? Jutellaan siitä joskus toiste...

Tänäänkin paistoi aurinko. Aamulenkillä metsässä koirat tekivät vähän juoksuharjoituksia, kiltin pupun avulla. Vappu emäntineen liittyi päivällä seuraamme niittykävelylle - metsään ei menty, kun siellä on varjoisaa. Iltakävelyllä käytiin vielä Rikan kanssa . Loppumatka kuljettiin kuutamossa. Aurinko ja kuu - tykkään (tää yrittää olla moderni).