Piha on jo lähes lumeton. Lampaat löytävät laitumelta vihreää suuhun pantavaa. Lampaita emme nyt kuvaa, koska keritseminen on taas vaiheessa...

Millan kevätriemua kävyn kanssa:

Nukan lelut ovat järeämpiä:



Touhujen jälkeen käydään vartioon:


Lalli nauttii keväästä ulkoilemalla.

Se piipahtaa tervehtimässä meitä pihassa  tai sisällä ja jatkaa seikkailujaan. Illan pimetessä ikkunaan koputtaa nälkäinen ja väsynyt kisuli. Emmakin on taas aloittanut ulkoilun - aurinkoisina päivinä .

Tänään veimme naapurin Annen kanssa maalaiskoirat Hammaslahteen koiratapahtumaan. Upouusi Pyhäselän koirayhdistys järjesti kävelyretken kylällä.

Lempi odottelee ja

Nukka odottelee matkaan lähtöä.

Sitten käveltiin letkassa. Ja yllätys, yllätys kaikki meni hyvin! Sen verran varoin, että pidin pientä välimatkaa muihin koiriin. (Välillä se välimatka tuli niin isoksi, että piti pistää juoksuksi. Oli niin reippaita kävelijöitä ! ) Jotta jännitys säilyisi, saatiin kaksi murahdusta aikaseksi (siis Nukka murahti ja minä en ollut tarkkana). Toisen kerran tuli takaa kaksi koiraa liian lähelle (Nukan arvio) ja toisen kerran iloinen karvapallero fleksissa tupsahti eteen. Muuten kuljettiin kunniallisesti, jopa pari kertaa ohitellen. Maalaiskoira Lempillä ei tietenkään ollut mitään vaikeuksia - kulki nätisti, tervehti nätisti !
Kuva Pyhäselän koirayhdistyksen