Oltiinpa Hannan kanssa erämaajärvellä. Mukana   reippaat , oikein retkeilijän koiriksi mainostetut paimensukuiset  (Milla ja Nukka siis) . Ei se kyllä ihan oikea korpi ollut, autolla pääsi rantaan. Joka tapauksessa - lähdettiin kävelylle metsään. Koirat kulkee hitaasti, haistelevat polun vieriä, eivät ryntäille minnekään. Epävarmuus tarttui ihmisiinkin ja kun näimme hiekassa ison (ISON) tassun jäljen, sanoin, että "käännytään". Silmänräpäyksessä koirat pinkaisee juoksuun kohti autoa! Ei näkynyt kuin musta ja ruskea viiva....

Oltiin sitten tovi 'retkellä'.

Hanna ja Nukka kävivät polskimassa.

Milla piti totisena vahtia metsän suuntaan.

Oltiinpa toisena päivänä Meerin kanssa Rikkaa ulkoiluttamassa.

Rikka kulki kovin kauniisti Meerin talutuksessa, mitä nyt välillä ahmi syötävää. Huomasin, että joka kerran kun Meeri kehoitti Rikkaa liikkeelle, se nopsasti kahmi suun täyteen ja jatkoi sitten matkaa.( Rikan kielellä 'Rikka kom' tarkoittaa ' Rikka ota evästä!') 

Oltiin tulossa rantatietä kotiinpäin, kun Rikka työntää turpansa aukirevittyyn maa-ampiaispesään. Kauhu ja paniikki! Päästettiin Rikka irti ja se juoksi vauhdilla kotiin. Turvan ulkopuolella ei näkynyt pistojälkiä, mutta oli varmaan saanut suuhunsa ampiaisen tahi kaksi, kun mutristeli suutaan oudosti. Parissa tunnissa  se palautui normaaliksi.

Samana päivänä Lalli tuli päiväunille kolmella jalalla kävellen! Toista etujalkaa ei laskenut maahan ollenkaan. Olin saavinani selville (tutki nyt kissaa yleensä, Lallin itsenäisellä persoonalla varustettua erityisesti) ettei jalka ole poikki, vaan anturoihin oli käynyt/pistänyt jokin. Pari päivää se ontui, nyt kulkee normaalisti. Ehkä se ymmärsi, kun sanoin sille, että jos ei parane, mennään eläinlääkäriin.

Toipilas-Lalli

Vielä tänä samaisena päivänä sain sydämen tykytystä, kun Edith ei tullut aamupalalle eikä päiväunille. Tuli sitten illan suussa, huh.

Sen sijaan yhtään emme säikähtäneet emmekä kauhistuneet, kun tapasimme allaolevan porukan:

Eikä tämäkään pelottanut yhtään:

Nämä ihanuudet ovat Edithin sisaruksia ja niillä kaikilla on jo koti muualla.